Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Ongekende mogelijkhedenGroepsaccommodaties aan het water
Groepsaccommodaties

Groepsaccommodatie – Hotelschip It Beaken

Op zoek naar een unieke groepsaccommodatie voor een schoolkamp, familieweekend, personeelsuitje of ander groepsevent?

Boek dan nu je verblijf in groepsaccommodatie Hotelschip It Beaken!

De groepsaccommodatie is geschikt voor 45 personen en perfect te combineren met één van onze watersportactiviteiten.

Tot 45 personenBeschikking tot een professionele keuken, incl. vaatwasserInclusief een bar met biertapIn- of exclusief catering
Vanaf€ 15 .00 per persoon per nachtDirect boekenMeer informatie

Groepsaccommodatie ‘De Kajuit’

Geniet van een heerlijk verblijf in De Kajuit op een van de mooiste plekjes van Heeg. Bent u met een gezellig groot gezelschap dan is groepsaccommodatie De Kajuit de perfecte locatie voor u.

Perfect voor grote groepenPer kamer eigen sanitairDouche en toilet voor mindervalidenVolledig ingerichte keukenGezamenlijke ruimte
Vanaf€ 20 .- per persoon per nachtDirect boekenMeer informatie

Groepsaccommodaties

Plezier is een van de dingen wat zich vermenigvuldigd als je het deelt. Daarom hebben talloze verenigingen, stichtingen, scholen en andere soorten groepen zich de laatste 25 jaar al gebruik gemaakt van de accommodaties en boten die Ottenhome Heeg te bieden heeft. Goede kwaliteit, gezelligheid en veiligheid combineren met betaalbaarheid. Dat is is waar het bij groepsverhuur om draait.

Voor uw groepsreis, schoolreis of werkweek bieden we tal van accommodaties en activiteiten aan. Voor elk budget bestaat een passende actieweek. Dat kan zeilend met een Polyvalk, maar ook kunt u ontspannen het water op met een RiverCruise. Of je nu met een school komt, een groep vrienden, familie of collega’s, voor iedere groep kunnen wij een passend groepsarrangement aanbieden.

Groepsaccommodatie ‘De Kajuit’

Voor grote groepen hebben wij de perfecte locatie. Zo is groepsaccommodatie ‘de Kajuit’ geschikt voor maar liefst 42 personen. De Kajuit heeft een gezamelijke ruimte met een mooie nieuwe keuken waar u gezellig met zijn allen kunt eten, borrelen en spelletjes spelen. Verder zijn er 8 slaapkamers met ieder een eigen douche en toilet. De slaapkamers zijn ingedeeld in 2-, 4- en 8-persoonskamers. De accommodatie is de perfecte locatie voor een introductiekamp, schoolreis of familieweekend.

Hotelschip It Beaken

Sinds 2017 beschikken wij over een eigen accommodatie op het water, namelijk Hotelschip It Beaken. Dit schip biedt slaapplaats aan 45 personen.
Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere locatie of groot vakantiehuis aan het water voor uw schoolkamp, familieweekend of vriendenuitje dan bent u bij het Hotelschip aan het juiste adres. Het schip ligt afgemeerd aan een groot evenemententerrein waar de groep zich uit kan leven met voetval, volleybal, zeskamp of vlotbouwen.

Mooi zeilweer? Huur direct een boot naar keuze!