Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
BeneteauZeiljacht huren Friesland

Zeiljacht huren Friesland

Op vakantie in Friesland en niet op één plek blijven. U wilt zeilen! Genieten van zon, de wind en het water. Staat dit op uw verlanglijstje voor een vakantie in de Friese provincie? Bezoek dan Ottenhome in Heeg en kom gezellig een zeiljacht huren in Friesland. Daarmee boekt u letterlijk de mooiste vakantie van uw leven.

Onze prachtige zeiljachten liggen voor u klaar met alles aan boord om uw vakantie compleet te maken. De schepen zijn modern, ruim, comfortabel (ook de slaapruimtes!) en het genieten begint al als u ermee in onze haven ligt.

Beneteau zeiljachten huren in Friesland

In onze haven liggen luxe, sportieve zeiljachten als Beneteau, Jeanneau, Fox en Sunhorse die u kunt huren. De jachten hebben flinke tuigage en krachtige motor aan boord waarmee u de mooiste vaargebieden van Friesland tot uw beschikking hebt. Denk aan de Friese Meren, het IJsselmeer en de Waddenzee.

Uiteraard kunt u ook verder kijken dan de Friese wateren. Dat is het mooie aan een zeiljacht huren in Friesland: u kunt de wereld uit zeilen en lekker overnachten aan boord, zonder dat er ergens een hotel op u wacht. Bekijk onze zeiljachten.

 

Waarom een zeiljacht huren bij ons in Friesland?

  • Goed onderhouden en veilige zeiljachten
  • Gezellige, familiaire sfeer op onze jachthaven
  • Onze jachthaven is voorzien van een terras, waar u lekker kunt ontbijten of een vers kopje koffie kunt nuttingen. Dit kan tevens in ons zeilcafé.
  • Voor klanten is er gratis Wi-Fi. Stuur dus snel uw vakantiekiekjes naar het thuisfront!
  • We doen wat we beloven. En dat zeggen we niet alleen, dat horen we ook van onze klanten

Kortom: we doen er alles aan doen om u vanaf de allereerste minuut het juiste vakantiegevoel mee te geven: bij het afwikkelen van de huur-formaliteiten, de instructie en de overname van de boot.

Wilt u iets anders huren dan een zeiljacht?

In plaats van een zeiljacht huren in Friesland hebben we ook motorboten die u eveneens een geweldig vakantiegevoel bezorgen. Het comfort is hetzelfde, alleen dan zonder de zeilen.

Zeiljacht huren?
Mooi zeilweer? Huur direct een boot naar keuze!