Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Volop vaarplezier bij Ottenhome HeegZeilboot huren in Friesland
Zeilboot huren
Zeilboot of zeiljacht huren in Friesland?: 11

Beneteau First 25.7

Super sportief zeilen, maar wel alle comfort en luxe aan boord? Het antwoord is de Beneteau First 25.7

Geschikt voor Friese Meren, IJsselmeer en WaddenzeeSportief zeilen met comfort en zeer goede zeilprestatiesLicht, modern interieur

Beneteau Oceanis 31 - Zeilboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg
Beneteau Oceanis 31

De Beneteau Oceanis 31 is een luxueus, modern, licht en ruim zeiljacht, voorzien van alle gemakken die het varen met een jacht comfortabel en prettig maken.

Geschikt voor Friese Meren, IJsselmeer en WaddenzeeIncl. DNC marifoon en plotter met alle waterkaartenMet boegschroef

Beneteau Oceanis 34

Dit zeiljacht zeilt bovengemiddeld voor een family cruiser. Het comfort niveau is hoog, het licht en zeer ruime zeiljacht is voorzien van alle gemakken die het varen met dit jacht comfortabel en prettig maken.

Geschikt voor Friese Meren, IJsselmeer en WaddenzeeInclusief boegschroefInclusief DNC marifoon en plotter met alle waterkaarten

beneteau-oceanis-35-zeilboot-huren-in-friesland-ottenhome-heeg-3
Beneteau Oceanis 35

Een stijlvol en eigentijds jacht. Het zeiljacht biedt een mooi evenwicht tussen lengte en leefruimte. Daarnaast heeft de Beneteau Oceanis 35 strakke romplijnen en daarmee zijn de zeilkwaliteiten gegarandeerd van hoog niveau!

Geschikt voor het IJsselmeer en de NoordzeekustInclusief boegschroefIncl. DSC marifoon en plotter met alle waterkaarten

Foto van zeilende Jeanneau Sun Odyssey 319
Jeanneau Sun Odyssey 319

Deze zeewaardige zeilboot beschikt over zeer goede vaareigenschappen. De rolfok en het grootzeil met main drop systeem maken het zeilen comfortabel en de ophaalbare kiel met variabele diepte zorgt voor goede vaareigenschappen en een groot vaargebied.

Elegant en zeewaardig schipOphaalbare kielVaarbewijs vrij

Jeanneau Sun Odyssey 349 - Zeilboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg
Jeanneau Sun Odyssey 349

De Sun Odyssey is dé perfecte combinatie van uitstekende zeilprestaties, comfort en veiligheid. Zowel in de cockpit als aan het stuurwiel, voor anker of op volle zee, u zult te allen tijde genieten van dit zeewaardige, stabiele en makkelijk hanteerbare zeiljacht.

Zeewaardig en stabiel schipHydraulische hefkielVaarbewijs vrij

Zeiljacht huren in Friesland - Antila 26 - Ottenhome Heeg
Antila 26

Dit veelzijdige Antila jacht, met comfortabele, gezellige moderne kuip is gericht op een familiezeilvakantie, maar ook zeker zeer geschikt voor de ambitieuze regatta zeiler.

Diepgang van slechts 1,20 mRuime kajuit met stahoogte5 tot 6 slaapplaatsen

Sunhorse 25 - zeilboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg
Sunhorse 25

Het Sunhorse 25 zeiljacht heeft naast een moderne romp en zeilplan, ontworpen in 2003, stahoogte in de kajuit en een zeer complete en comfortabele uitrusting.

Geschikt voor de Friese Meren & IJsselmeerStahoogte in kajuit 180 cmRuim, praktisch en gezellig

Fox 22 - Zeilboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg
Fox 22

Door zijn geweldige vaareigenschappen en het zorgeloze zeilplezier is de Fox 22 in een mum van tijd één van de populairste zeiljachten in de 22-voet klasse geworden.

Geschikt voor Friese Meren en IJsselmeerVlot zeilend bij weinig wind en zeer goed trimbaar voor heerlijk zeilen bij harde windRuim interieur en inclusief buitenboordmotor in bun

OneDay 24 - Zeilboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg
OneDay 24

Comfort en hoge zeilprestaties zijn de basiseigenschappen van het ontwerp van deze tour-racer. De OneDay 24 is bedoeld voor zeilers die hoge eisen stellen aan zeileigenschappen en comfortabel een lange dag willen zeilen.

Geschikt voor 4 tot 6 personenUitgerust met gennakerGeschikt voor de Friese Meren

Polyvalk - zeilboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg
Polyvalk

De Polyvalk is de meest verhuurde open zeilboot op de Friese Meren. Met de Polyvalken van Ottenhome Heeg bent u verzekerd van jonge, schone en veilige boten waarmee je onderweg nooit voor verassingen komt te liggen. Vrijwel alle boten beschikken over een maststrijkinstallatie met veer in de mast.

Geschikt voor de Friese MerenAltijd jonge, veilige boten. Veelal met maststrijkinstallatieSportief en comfortabel zeilen

Zeilboot of zeiljacht huren in Friesland?

Een zeilboot huren? Met de wind in de zeilen over de Friese meren varen en ook nog eens dicht gelegen bij het IJsselmeer. Even helemaal niks aan je hoofd. Heeft u geen eigen boot? Kom dan naar Ottenhome Heeg, waar u de keuze heeft uit verschillende zeilboten die u kunt huren voor een sportief uitje op de wateren van Friesland. Wij verhuren vanuit onze haven in Heeg, een prachtig watersportdorp midden in Friesland.  Ook voor kinderen hebben we sportieve zeilbootjes, Optimisten, in de haven liggen. Online is onze vloot eenvoudig te boeken.

Ruim aanbod van Optimist tot supersnel zeiljacht

Wilt u gewoon een dagje zeilen of heeft u zin in een watersportvakantie en wilt u overnachten aan boord? Wij verhuren ruim 300 jonge, uitsluitend eersteklas motor- en zeiljachten van 6,5 tot 10,5 meter. Dat maakt ons de grootste verhuurder van motor-,  zeiljachten en sloepen in Nederland. Voor u betekent dit dat er altijd een zeilboot in onze haven ligt die u kunt huren voor een dagje zeilen of voor een welverdiende vakantie in Friesland. Onze vloot bestaat uitsluitend uit goed onderhouden zeil- en motorboten.

Onze zeilvloot:
Polyvalken (6,5 m open zeilboten)
Fox 22 (sportieve kajuitzeiljachten)
Sunhorse 25 (luxe, comfortabele kajuitzeiljachten)
Antila 26 (veelzijdig jacht met comfortabele kuip)
De Beneteau First 25.7 (geweldig zeilende 4 persoons-kajuitzeiljachten)
Beneteau 31 (sportief en luxe zeiljacht, mooi tussenmaatje)
Beneteau 34 (top of the bill van wat je in Nederland kunt huren)
Beneteau 35 (hoog niveau zeilprestaties)
Jeanneau 319 (goede vaareigenschappen en groot vaargebied)
Jeanneau 349 (zeewaardig, stabiel en makkelijk hanteerbaar)

Wilt u liever een instructie omdat u een tijd niet gezeild heeft? Eén seintje van u en het komt voor elkaar!

Individueel of met een groep een zeilboot huren

U huurt een boot uit onze vloot precies zoals u dat wilt. Dat kan individueel, met een groep of tijdens een evenement. Zit u ergens anders in het Friese Merengebied midden in Friesland? Geen probleem, wij brengen de zeilboot of de sloep gewoon naar u toe. Uiteraard mag u ook gewoon kamperen bij ons op de jachthaven. Eventueel hebben we voor u de benodigde kampeerspullen als groepstenten en kookgerei.

Mooi zeilweer? Huur direct een boot naar keuze!