Nederlands Deutsch
+31 (0)515 442898
Volop Vaarplezier bij Ottenhome HeegMotorboot huren in Friesland
Motorboot huren
Motorboten: 9

RiverCruise 31 Cabrio WS - Motorboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg 2
RiverCruise 31 Cabrio WS

De RiverCruise 31 Cabrio met windscherm combineert het comfort en de vaareigenschappen van een luxe jacht met de mogelijkheden van een stoere sloep. Verblijfsgemak en slaapplaats voor 2 tot 4 personen.

Zeer lage doorvaarthoogte: 2,40 meterVaarbewijs vrij!Geschikt voor de Friese Meren, IJsselmeer en Waddenzee

RiverCruise 31 Cabrio - Motorboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg 1
RiverCruise 31 Cabrio

De RiverCruise Cabrio is een mooi gelijnd, sportief motorjacht voor 2 tot 4 personen. De motorboot is zeer wendbaar en eenvoudig te manoeuvreren. Aanleggen is een makkie met behulp van de boeg- en hekschroef.

Nóg lagere doorvaarthoogte door wegklapbare cabrio- en achtertent: 1.85 meterUitgerust met boeg- en hekschroefGeschikt voor de Friese Meren, IJsselmeer en WaddenzeeVaarbewijs vrij!

RiverCruise 35 - Motorboot huren - Ottenhome Heeg
RiverCruise 35

Met een lengte van 10.60 meter en breedte van 3.75 meter beschikt de RiverCruise 35 over voldoende ruimte en bewegingsvrijheid voor 5 personen. Het interieur is zeer ruim comfortabel, luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. een sportief en stijlvol motorjacht voor het hele gezin!

Alle comfort aan boordDouche, elektrische toilet & een complete keuken met oven en koelkast!Vaarbewijs vrijGeschikt voor Friese Meren, IJsselmeer & Waddenzee

RiverCruise 35 Cabin Launch - Motorboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg 1
RiverCruise 35 Cabin Launch

Houdt u van varen in stijl en wilt u gezien worden op het water? Huur dan de RiverCruise 35 Cabin Launch! Uiterst comfortabel, goed varend en vooral heel veel stijl!

Stijlvol, klassiek én vaarbewijs vrijRuim zonnedek en zwemplateauGeschikt voor Friese Meren, IJsselmeer en Waddenzee

Motorboot huren in Friesland- Oostvaarder Kotter
Oostvaarder Kotter 9.50 OK

Een klassiek maar toch ook stoer vakantieschip om heerlijk samen vaartochten te maken.

Lage doorvaarthoogteVaarbewijs vrijGeschikt voor Friese Meren en IJsselmeer

Oostvaarder Kotter - Motorboot huren - Ottenhome Heeg 2
Oostvaarder Kotter 10.90 OK

Een uiterst fijn vakantie schip, een mooie traditionele lijn, perfecte vaareigenschappen en alle comfort wat je je kunt wensen. Deze motorboot nodigt uit voor lange vaartochten in binnen- en buitenland.

Binnen- en buiten besturingVaarbewijs vrijGeschikt voor Friese Meren, IJsselmeer & WaddenzeeGeheel gerefit in 2016

Barkas 1100 - Motorboot huren - Ottenhome Heeg
Barkas 1100 C

Dit schip beschikt over meer dan uitstekende vaareigenschappen en een zeer goed overzicht voor de kapitein. Deze motorboot is uitermate geschikt voor lange vaartochten in binnen-en buitenland.

Uitstekende vaareigenschappenVaarbewijs vrijGeschikt voor Friese Meren, IJsselmeer & Waddenzee

Luxe motorboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg
Vri-Jon Contessa 1200

Royaal schip voor vier tot zes personen, met een echte first-class captains cabin. Bijzonder mooi interieur. Met hydraulische boeg- en hekschroef.

Stijlvol en luxe interieurZeer ruime huttenIdeaal voor de langere vaarvakantieVaarbewijs vrij
Vanaf€ 1045 .00 (weekprijs)Direct boekenMeer informatie

Motorboot huren Friesland - Ottenhome Heeg
Re-Line 1150

Klassiek schip met een first-class captains cabin. Geniet van het stijlvolle interieur en de mooie materialen en afwerking.
Ideaal voor twee echtparen of een gezin met kinderen. Natuurlijk met alle denkbare techniek en comfort.

Ruim schip voor het hele gezinVaarbewijs vrijStijlvol en luxe interieur
Vanaf€ 1045 .00 (weekprijs)Direct boekenMeer informatie

Motorboten

Motorboot huren met of zonder vaarbewijs in Friesland

De motorjachten van Ottenhome Heeg zijn speciaal voor ú ontworpen! Uiterst comfortabel en eenvoudig te bedienen. U heeft alles aan boord, net zoals u het thuis gewend bent. We hebben alle routes voor u beschreven en liggen bij u aan boord. Bij het huren van onze motorboten hoeft u niet te beschikken over een vaarbewijs.

RiverCruise motorboten huren in Friesland

Onze vloot RiverCruise motorboten die u kunt huren zijn ideaal voor als u alleen een dag wilt gaan varen, maar hebben ook alles aan boord voor een watersportvakantie in Friesland!

RiverCruise 31 Cabrio ws
Deze RiverCruise 31 Cabrio ws motorboot is een compacte boot en biedt ruimte voor 2 tot 4 personen. Dit sierlijke gelijnde motorjacht is zeer goed te manoeuvreren en gemakkelijk te sturen wat aanleggen ook weer eenvoudiger maakt. Binnen in de gezellige kuip vindt u alles wat u nodig heeft voor een fijne zeilvakantie: douche, toilet, kachel en koelkast.
Meer over de RiverCruise 31 Cabrio ws

RiverCruise 35
Wilt u een motorboot huren voor een vakantie van meerdere weken in Friesland? Kies dan voor de zeer gewilde RiverCruise 35. De boot is zeer ruim en heeft plek voor 2 tot 5 personen. Binnen is er een grote doucheruimte, toilet, een grote keuken en veel kastruimte. Ideaal voor een vakantie! De boot draait om zijn as naar beide zijden, is goed achter te varen, aan te leggen en op koers te houden. Vaarbewijs is niet nodig. Meer over de RiverCruise 35

RiverCruise 35 Cabin Launch
Ook de RiverCruise 35 Cabin Launch is ideaal voor een vaarvakantie van 2 tot 4 personen. Dit retro jacht is in glanzend hout betimmert en heeft een luxe en rijke uitstraling. Aan boord vindt u alleen maar comfort en u voelt zich veilig op alle wateren. Ook het IJsselmeer en de Wadden. Geen vaarbewijs? Geen probleem. Meer over de RiverCruise 35 Cabin Launch

Oostvaarder 10.90 OK
Een uiterst fijn vakantieschip, een mooie traditionele lijn, perfecte vaareigenschappen en alle comfort dat je je kan wensen, dat is de Oostvaarder 10.90 ok. Door de lage doorvaarthoogte kunt u de mooiste routes varen zonder brug problemen.
De Oostvaarder 10.90 is een stoere verschijning op de Nederlandse wateren. Vaarbewijs is niet nodig. Meer over de Oostvaarder Kotter 10.90

Toch liever een andere soort boot huren in Friesland?
Dat kan uiteraard! Neem een kijkje bij onze zeilboten en onze vloot sloepen!

Mooi zeilweer? Schrijf je in en mis nooit een mooie zeildag