Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Volop Vaarplezier bij Ottenhome HeegSloep huren in Friesland
Sloep huren
Sloepen: 5

RiverCruise 23 - Sloep huren in Friesland - Ottenhome Heeg
RiverCruise 23

De RiverCruise 23 is een wendbare en zeewaardige sloep met een sterke motor, die over uitstekende vaareigenschappen beschikt. Met deze sloep vaart u ontspannen over de kleine en grote wateren van het Friese Meren gebied.

Ruime, wendbare sloep voor 8 - 10 personenGeschikt voor de Friese MerenVaarbewijs vrij!

RiverCruise 23 kampeersloep - sloep huren in Friesland - Ottenhome Heeg
RiverCruise 23 Kampeersloep

De RiverCruise 23 kampeersloep heeft met zijn 7,00 x 2,65 x 0,40 precies de goede afmetingen, om met vier personen gedurende de dag door Friesland te toeren en 's nachts in te overnachten. De kampeersloep beschikt over een aanrecht met koelkast, wastafel en een 2-pits spiritus kooktoestel.

Kamperen op het waterGeschikt voor 4 personenVaarbewijs vrijUiterst sfeervol genieten van alle plekken op en om het water

RiverCruise 26 - Sloep huren in Friesland - Ottenhome Heeg
RiverCruise 26

Met deze sterke en zeer robuuste sloep vaart u veilig en comfortabel met uw gezelschap en geniet u van de Friese wateren. De boot beschikt over een boegschroef, waardoor het gemakkelijk is om te manoeuvreren in kleine havens en smalle grachten.

Met boegschroefDiepe zit, comfortabele voor alle opvarendenZeer ruime en zeewaardige sloep voor 10-12 personen

RiverCruise 27 Tender - Sloep huren in Friesland - Ottenhome Heeg
RiverCruise 27 Tender

De RiverCruise 27 Tender biedt plaats aan meer dan 12 personen en is daarmee uitermate geschikt voor het varen met grotere gezelschappen. De boegschroef helpt u bij het manoeuvreren en aanmeren, waardoor ook minder ervaren schippers kunnen varen in deze sloep!

Zeer ruime sloep voor 12 - 15 personenOok bij regenachtig of koud weer comfortabel door de afsluitbare kapInclusief elektrische koelbox en radio met USBVaarbewijs vrij

Consoleboot

De consoleboot is een fijn stabiel bootje met buitenboordmotor om met een klein gezelschap de Friese meren te ontdekken.

Compacte, wendbare boot voor 4 personenGeschikt voor de Friese MerenVaarbewijs vrij

Sloepen

Wilt u Friesland eens vanaf het water meemaken? Dan is een sloep huren bij Ottenhome in het Friese watersportdorp Heeg daar een prachtige manier voor. Met de sloep kunt u gemakkelijk rustig door kleine dorpen varen én zelfs door de allerkleinste vaartjes. De eenden, meerkoeten en kluivenduikers gaan met u mee. Uiteraard kunnen ook de grotere dorpen en steden worden aangedaan met één van onze luxe sloepen. Meer aan bij de Waterpoort in Sneek

Laat de takken over de boot gaan als u door het bos van Gaasterland dobbert. Of kies voor de ruimte van bijvoorbeeld het Heegermeer of de Fluessen. Uw vaarplezier begint al bij het sloep huren.

Huur een sloep in Friesland voor VOLOP VAARPLEZIER!

Boek nu een comfortabele RiverCruise sloep online!

Bij Ottenhome Heeg hebben we prachtige sloepen voor de deur liggen die u voor een dag, weekend of zelfs een hele week kunt meenemen. Dit zijn de RiverCruise sloepen. Ze hebben alles aan boord wat u nodig heeft voor een weekje Friesland verkennen vanaf het water. We hebben ze in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld:

  • Rivercruise 23 sloep huren in Friesland
  • Rivercruise 23 kampeer sloep huren in Friesland
  • Rivercruise 26 sloep huren in Friesland
  • RiverCruise admiraalsloep huren in Friesland
  • RiverCruise 27 Tender huren in Friesland

De sloepen onderscheiden zich door de prachtige klassie ke lijnen, zeer goede vaareigenschappen en een comfortabele binnenruimte. De RiverCruise heeft het uiterlijk van de beroemde kapiteinsloep. Daarin mag u gezien worden in Friesland. En het mooie is dat ze online zijn te huren.

Een andere boot huren?

Wilt u liever zeilen of op de motor varen in een andere boot? Kies dan voor één van de zeilboten of motorboten van Ottenhome Heeg.

Mooi zeilweer? Schrijf je in en mis nooit een mooie zeildag