Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Sportief en ontspannenStand Up Paddling

SUP – Stand Up Paddle

Lekker sportief het water op? Huur dan een SUP – Stand Up Paddle board bij Ottenhome Heeg! 

Wij verhuren de SUP’s voor een dagdeel, dag, maar ook voor een hele week. 

SUP staat voor Stand Up Paddling. Je kunt deze sport het beste omschrijven als een combinatie tussen surfen en kanoën. De sport komt oorspronkelijk uit Hawaii maar is de laatste jaren ook in Nederland ontzettend populair.

Sportief en ontspannenGoede workoutLaagdrempelig
Al 664 mensen gingen u voorBeschikbaarheid en boeken

Beschikbaarheid & prijzen

Huur een SUP board
SUP – Stand Up Paddle

Genieten van de stilte en de natuur van Friesland? Huur een SUP board!

SUP staat voor Stand- Up Paddling. Tijdens het suppen sta je rechtop op een soort surfplank en gebruik je een lange peddel om vooruit te komen. Deze rage komt oorspronkelijk uit Hawaii maar is in Nederland ook ontzettend populair geworden.

Suppen is niet moeilijk. Het is het belangrijkste dat je je balans kunt bewaren en dat je genoeg kracht in je armen hebt om vooruit te peddelen. Hoewel suppen een ontspannende bezigheid is, is het wel degelijk een goede workout. Tijdens het suppen gebruik je bijna je hele lichaam.

Al peddelend kom je op de mooiste plekjes in de natuur, maar ook de dorpen en steden zien er vanaf het water heel anders uit. Neem een drybag mee met wat eten en drinken en verken veelzijdig Friesland per SUP! De SUP’s zijn per dag of dagdeel te huur maar je kunt er natuurlijk ook eentje voor een week huren bij je vakantiehuisje aan het water.

Mooi zeilweer? Huur direct een boot naar keuze!