Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Ongekende mogelijkheden!Groepsverhuur

Groepen

Groepsverhuur

Plezier is een van de dingen wat zich vermenigvuldigd als je het deelt. Daarom hebben talloze scholen, stichtingen, verenigingen en andere groeperingen in de laatste 25 jaar al gebruik gemaakt van de accommodaties en de boten die Ottenhome Heeg aan kan bieden. Goede kwaliteit, veiligheid en gezelligheid combineren met low-budget betaalbaarheid. Dat is waar het bij onze groepsverhuur om draait.

Groepsverhuur voor een onvergetelijk uitje

Voor uw groepsreis, schoolreis of werkweek bieden we keur aan Friese accommodaties en activiteiten. Van Stayokay tot Sail en Camp (zeilen en overnachten met een door ons te verplaatsen tentenkamp), voor elk groepsbudget bestaat een passende actieweek. Dat kan zeilend met een polyvalk of pico’s voor de jeugd, maar ook kunt u relaxt het water op met een RiverCruise of sportief met een kano.

Meer speciale accommodaties voor de hele groep

We regelen graag voor u een onbezorgde, complete en onvergetelijke groepsreis op het gebied van vervoer, accommodatie, boten, outdoor-action , instructie…. En verder met alles wat ú er nog bij kunt bedenken. Het is allemaal mogelijk met onze groepsverhuur. Kijk ook eens bij onze bedrijfsuitjes, schoolkampen en accommodaties rond vergaderingen.

Op zoek naar een geschikte locatie en/of activiteit voor de hele groep?
Mooi zeilweer? Schrijf je in en mis nooit een mooie zeildag