Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Ongekende mogelijkheden!Groepsverhuur en accommodaties

Groepsaccommodatie Friesland

Groepsverhuur

Plezier is een van de dingen wat zich vermenigvuldigd als je het deelt. Daarom hebben talloze scholen, stichtingen, verenigingen en andere groeperingen in de laatste 25 jaar al gebruik gemaakt van de accommodaties en de boten die Ottenhome Heeg aan kan bieden. Goede kwaliteit, veiligheid en gezelligheid combineren met low-budget betaalbaarheid. Dat is waar het bij onze groepsverhuur om draait.

Groepsverhuur voor een onvergetelijk uitje

Voor uw groepsreis, schoolreis of werkweek bieden we keur aan Friese accommodaties en activiteiten. Van Stayokay tot Sail en Camp (zeilen en overnachten met een door ons te verplaatsen tentenkamp), voor elk groepsbudget bestaat een passende actieweek. Dat kan zeilend met een polyvalk of pico’s voor de jeugd, maar ook kunt u relaxt het water op met een RiverCruise  of sportief met een kano. Of je nu met een school komt, een groep vrienden, familie of collega’s, voor iedere groep in Friesland kunnen wij een passend groepsarrangement aanbieden.

Groepsaccommodatie Friesland: Hotelschip It Beaken

Sinds 2017 beschikt Ottenhome Heeg over een eigen accommodatie op het water, namelijk Hotelschip It Beaken. Dit schip biedt slaapplaats aan 45 personen.
Wanneer u op zoek bent naar een bijzondere locatie of groot vakantiehuis aan het water voor uw schoolkamp, familieweekend of vriendenuitje dan bent u bij het Hotelschip aan het juiste adres. Het schip ligt afgemeerd aan een groot evenemententerrein waar de groep zich uit kan leven met voetval, volleybal, zeskamp, vlotbouwen etc. Wilt u het rustiger aan doen, huur dan bijvoorbeeld een mooie sloep en verken het prachtige Friese Merengebied. Het Hotelschip kan in overleg ook naar een andere locatie gevaren worden.

 

 

 

 

 

 

Meer speciale accommodaties voor de hele groep

We regelen graag voor u een onbezorgde, complete en onvergetelijke groepsreis op het gebied van vervoer, accommodatie, boten, outdoor-action , instructie…. En verder met alles wat ú er nog bij kunt bedenken. Het is allemaal mogelijk met onze groepsverhuur. Kijk ook eens bij onze bedrijfsuitjes, schoolkampen en accommodaties rond vergaderingen.

Op zoek naar een geschikte locatie en/of activiteit voor de hele groep?
Mooi zeilweer? Huur direct een boot naar keuze!