Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Een geheel nieuwe dimensieOneDay 24

OneDay 24

Vanaf€ 170 .00

De OneDay 24 is bedoeld voor zeilers die hoge eisen stellen aan zeileigenschappen maar wel comfortabel en ergonomisch een lange dag willen zeilen. Comfort en hoge zeilprestaties zijn de basiseigenschappen van deze tour-racer.

  • Lengte: 7.25 m
  • Breedte: 2.25 m
  • Diepgang: 1.00 m
  • Doorvaarthoogte: 10.50 m
  • Grootzeil: 17 m2
  • Fok: 9 m2
  • Gennaker: 30m2
  • CE categorie: C
Performance en comfort in één schipLuxe en functioneelOok geschikt voor de single-handed zeiler
Al 615 mensen gingen u voorBeschikbaarheid en boeken
Lengte over alles 7,25 meter
Lengte waterlijn 6,83 meter
Breedte 2,25 meter
Diepgang ondiepe kiel (standaard) 1,00 meter
Diepgang diepe kiel 1,40 meter
Totaal gewicht 1350 kg
Gewicht kiel 400 kg
Doorvaarthoogte 10,50 meter
Grootzeil 17 m2
Fok 9 m2
Gennaker 30 m2
CE normering Categorie C

 

Verzekering van onze schepen en wat is uw eigen risico?

Al onze schepen zijn All Risk verzekerd met een eigen risico van maximaal € 250,- tot € 1.000,– per schadegeval. Dit is afhankelijk van het door u gehuurde type schip.

De borg voor onze schepen is derhalve ook € 250,- € 500,- €750,- of € 1.000,-

De borg dient u vóór afvaart te voldoen. Dit kunt u op verschillende manieren regelen.

•   Door middel van het achterlaten van een paspoort/ID-kaart
•   Door middel van het achterlaten van een rijbewijs
•   Door middel van het achterlaten van contanten

Afkopen eigen risico

U kunt er ook voor kiezen het eigen risico af te kopen.
U bent dan volledig verzekerd voor schadegevallen die voortkomen uit het varen en manoeuvreren met de boot. De hoogte van het afkoop bedrag bedraagt 10% van het eigen risico van het door u gekozen schip.
Let op! Bij het afkopen van het eigen risico wordt uitgegaan van goed zeemanschap en goed huisvaderschap. Wanneer men opzettelijk schade aan het schip toebrengt, wordt het eigen risico altijd in rekening gebracht.

Bij pech onderweg

Neem bij schade, vastlopen van het schip of pech onderweg altijd direct contact op met de verhuurder Ottenhome Heeg. 0515-442898

NB

Schade ontstaan door opzet of onachtzaamheid, zoals vastlopen van het schip, het verliezen van fenders, kwijtraken van inventaris, alsmede schade aan het interieur van de boot zijn altijd voor rekening van huurder.
De kosten van assistentie door Ottenhome Heeg of door professionele bergingsbedrijven in geval van vastlopen, of bij (motor)pech door andere dienstverleners, zijn voor rekening van huurder, tenzij verhuurder vooraf toestemming tot die betaalde assistentie gegeven heeft.

Beschikbaarheid & prijzen

Over de OneDay 24
OneDay 24

De OneDay 24 is bedoeld voor zeilers die hoge eisen stellen aan zeileigenschappen en comfortabel een lange dag willen zeilen.

De OneDay 24 is de gloednieuwe dagzeiler van Ottenhome Heeg. Comfort en hoge zeilprestaties zijn de basiseigenschappen van het ontwerp van deze tour-racer. En het goede nieuws is….. vanaf seizoen 2016 is deze spectaculaire dagzeiler te huur! U wilt sportief en met hoge snelheid over het meer sjezen maar wilt dit wel comfortabel doen. Dan is deze daysailer de ideale boot voor u. De banken aan de zijkant zorgen ervoor dat u goed zit en de ruime open kuip geeft een optimaal gevoel van vrijheid. Een koelbox met hapjes en drankjes mee en u heeft de perfecte dag op het water.

Snelheid
De OneDay 24 is ontworpen voor snelheid. De uitrusting en tuigage zijn volledig daarop geselecteerd.
Aan de modernste Selden mast, giek en toebehoren wordt een Gaastra Dynamics laminaat grootzeil (doorgelat) en fok gehesen. Hiermee worden de hoogste zeilprestaties gehaald

Ontwerp
Het ontwerp van de OneDay 24 is helemaal gericht op ergonomie. De brede en vlakke kuip maken het werk tijdens het zeilen licht en aangenaam. De hoge gangboorden en de optionele lange banken garanderen een goede zeilhouding, een comfortabele zit en daarom veel zeilplezier. Alle lijnen zijn te bedienen vanuit de kuip.
De OneDay 24 is geschikt voor een grote bemanning maar net zo goed voor een single-handed zeiler. Door de zelfkerende fok en de doordachte schootvoering is solo zeilen “piece of cake”. De bijzondere stabiliteit, vanuit het ‘Volvo Ocean’ ontwerp, garandeert veiligheid en controle onder werkelijk álle omstandigheden.

Uitrusting
De uitrusting van de OneDay 24 is het beste van alles. De ontwerper heeft niets aan het toeval overgelaten. Voor het halen van de beste zeilperfomance én het meeste zeilcomfort volstaan ook alleen maar de beste materialen.  De volglas polyester romp van de OneDay 24 is uitgerust met Selden mast, giek, op- en neerhouder en verdere hardware. De rolfok is van Furlex, type 50 FLX 50S en al het dekbeslag, blokken en de overloop is van Harken. Het roer is van vol polyester op een roestvrijstalen as, voorzien van een gebogen helmstok met uitschuifbare Spinlock joystick.

Wil u eens wat anders proberen voor een dag op het water? Deze daysailer zal u niet teleurstellen!

Wilt u ook deze gloednieuwe dagzeiler huren?Boek direct
Mooi zeilweer? Huur direct een boot naar keuze!