Nederlands Deutsch
+31 (0)515 442898
Een geheel nieuwe dimensieOneDay 24
OneDay 24 - Zeilboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg

OneDay 24

Vanaf€ 160 .00

De OneDay 24 is bedoeld voor zeilers die hoge eisen stellen aan zeileigenschappen maar wel comfortabel en ergonomisch een lange dag willen zeilen. Comfort en hoge zeilprestaties zijn de basiseigenschappen van deze tour-racer.

  • Lengte: 7.25 m
  • Breedte: 2.25 m
  • Diepgang: 1.00 m
  • Doorvaarthoogte: 10.50 m
  • Grootzeil: 17 m2
  • Fok: 9 m2
  • Gennaker: 30m2
  • CE categorie: C
Performance en comfort in één schipLuxe en functioneelOok geschikt voor de single-handed zeiler
Al 138 mensen gingen u voorBeschikbaarheid en boeken
Lengte over alles 7,25 meter
Lengte waterlijn 6,83 meter
Breedte 2,25 meter
Diepgang ondiepe kiel (standaard) 1,00 meter
Diepgang diepe kiel 1,40 meter
Totaal gewicht 1350 kg
Gewicht kiel 400 kg
Doorvaarthoogte 10,50 meter
Grootzeil 17 m2
Fok 9 m2
Gennaker 30 m2
CE normering Categorie C

Beschikbaarheid & prijzen

Over de OneDay 24
OneDay 24

De OneDay 24 is bedoeld voor zeilers die hoge eisen stellen aan zeileigenschappen en comfortabel een lange dag willen zeilen.

De OneDay 24 is de gloednieuwe dagzeiler van Ottenhome Heeg. Comfort en hoge zeilprestaties zijn de basiseigenschappen van het ontwerp van deze tour-racer. En het goede nieuws is….. vanaf seizoen 2016 is deze spectaculaire dagzeiler te huur!

Snelheid
De OneDay 24 is ontworpen voor snelheid. De uitrusting en tuigage zijn volledig daarop geselecteerd.
Aan de modernste Selden mast, giek en toebehoren wordt een Gaastra Dynamics laminaat grootzeil (doorgelat) en fok gehesen. Hiermee worden de hoogste zeilprestaties gehaald

Ontwerp
Het ontwerp van de OneDay 24 is helemaal gericht op ergonomie. De brede en vlakke kuip maken het werk tijdens het zeilen licht en aangenaam. De hoge gangboorden en de optionele lange banken garanderen een goede zeilhouding, een comfortabele zit en daarom veel zeilplezier. Alle lijnen zijn te bedienen vanuit de kuip.
De OneDay 24 is geschikt voor een grote bemanning maar net zo goed voor een single-handed zeiler. Door de zelfkerende fok en de doordachte schootvoering is solo zeilen “piece of cake”. De bijzondere stabiliteit, vanuit het ‘Volvo Ocean’ ontwerp, garandeert veiligheid en controle onder werkelijk álle omstandigheden.

Uitrusting
De uitrusting van de OneDay 24 is het beste van alles. De ontwerper heeft niets aan het toeval overgelaten. Voor het halen van de beste zeilperfomance én het meeste zeilcomfort volstaan ook alleen maar de beste materialen.
De volglas polyester romp van de OneDay 24 is uiterust met Selden mast, giek, op- en neerhouder en verdere hardware. De rolfok is van Furlex, type 50 FLX 50S en al het dekbeslag, blokken en de overloop is van Harken.
In de kuip kunnen twee lange, ergonomische langsbanken gemonteerd worden.
De torpedo van de kiel bestaat uit massief lood, de kielschacht is een holle roestvrijstalen constructie. Het zwaartepunt ligt door deze constructie zeer laag.
Het roer is van vol polyester op een roestvrijstalen as, voorzien van een gebogen helmstok met uitschuifbare Spinlock joystick.

Wilt u ook deze gloednieuwe dagzeiler huren?Boek direct
Mooi zeilweer? Schrijf je in en mis nooit een mooie zeildag