Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Volop vaarplezier!Bootverhuur Friesland

Bootverhuur Friesland

Even heerlijk uitwaaien op de Friese wateren. Aan het roer staan of zitten en letterlijk een oogje in het zeil houden. Of vaar met het geluid van de motor op de achtergrond door de prachtige natuur van Friesland. Een perfecte dag of langer varen in Friesland begint bij onze bootverhuur in Heeg.
En dan is aan u de keuze of u wilt gaan toeren in een sloep, een motorboot met alles erop en eraan of wilt u gaan zeilen? En dan kunt u nog kiezen uit open zeilboten of zeilboten met een kajuit.  Afhankelijk van de tijdsduur van uw tocht, bestemming, weersomstandigheden, ervaring én voorkeur kunnen wij als bootverhuurder u helpen de juiste boot te kiezen. Bij Ottenhome Heeg bent u aan het juiste adres!

Bootverhuur in Friesland voor motorboten, zeilboten en sloepen

Zodra u besloten heeft een boot te gaan huren in Friesland is de vraag natuurlijk waar u deze gaat huren. Bij Ottenhome Heeg bieden wij een groot aantal zeil- en motorboten aan. Heeg ligt in het centrum van het Friese Merengebied, de ideale locatie om uw vaarvakantie te starten. De vele meren en kanalen die onderling met elkaar verbonden zijn, creëren een uitgebreid vaarwegennet in de Provincie Friesland. Dankzij het Friese Merenproject dat in het jaar 2000 van start is gegaan zijn er momenteel 7 prachtige routes te bevaren door de provincie. Op onze pagina met vaarroutes in Friesland kunt u de perfecte route vinden. Hier kunt u ook meteen zien welke boten geschikt zijn voor de route, dat is wel zo handig.

We stellen graag onze vloot aan u voor:

  • Zeilboten. voor jong en oud(er). Van optimisten, open zeilboten zoals de Polyvalk tot luxe Beneteau kajuitjachten voor een zeilvakantie
  • Motorboten. Wilt u overnachten aan boord van een motorboot? Kies dan voor een RiverCruise motorboot en geniet van de ruimte en luxe aan boord. Vaarbewijs is niet nodig.
  • Sloepen. Ideaal voor tochtjes door dorpjes en de allerkleinste vaartjes.

Ook bootverhuur voor groepen

Ottenhome Heeg helpt u ook graag wanneer u met een groep, bijvoorbeeld met uw collega’s of familie, een boot wilt huren. Naast de bootverhuur verhuren wij ook diverse accommodaties. Neem bijvoorbeeld Hotelschip It Beaken, een unieke accommodatie op het water. Friesland vanaf het water ontdekken is sowieso natuurlijk geweldig. En het wordt nog mooier als u die ervaring met meerdere mensen kunt delen. Onze accommodaties bieden ruimte aan 25-150 personen.

Meer weten?

Meer weten over het huren van een boot in Friesland of wilt u meteen uw favoriete boot vastleggen voor een bepaalde periode? Neem dan contact met ons op en we vertellen u graag meer.

Boot huren in Friesland?

 

Mooi zeilweer? Huur direct een boot naar keuze!