Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Volop Vaarplezier bij Ottenhome HeegMotorboot huren in Friesland
Motorboot huren
Motorboot huren: 15

Motorboot huren - Linssen Grand Sturdy 410 Gold - Ottenhome Heeg
Linssen Grand Sturdy 410 Gold

Dit goed onderhouden en ruimtelijk ingedeelde motorjacht is zeer geschikt voor lange vaartochten. Dit jacht beschikt over een luxe en ruime eigenaars hut met douche en toilet en een mooie gastenhut met eigen toilet. Daardoor leent dit schip zich uitstekend voor een verblijf met 2 echtparen of een gezin met kinderen.

Boeg- en hekschroefCentrale verwarmingGeneratorVaarbewijs vrij

Motorboot huren - Linssen 34.9 Grand Sturdy - Ottenhome Heeg
Linssen 34.9 Grand Sturdy AC

Dit goed onderhouden en ruimtelijk ingedeelde motorjacht is zeer geschikt voor lange vaartochten. Het jacht beschikt over twee riante hutten met en-suite badkamer. Daardoor leent dit schip zich uitstekend voor een verblijf met 2 echtparen of een gezin met kinderen.

Royaal vakantieschip met opvallend veel opbergruimteMet airconditioning voor de warme dagenVaarbewijs vrij

Motorboot huren - Barkas 1100 C - Ottenhome Heeg
Barkas 1100 C

Dit schip beschikt over meer dan uitstekende vaareigenschappen en een zeer goed overzicht voor de kapitein. Deze motorboot is uitermate geschikt voor lange vaartochten in binnen-en buitenland.

Uitstekende vaareigenschappenVaarbewijs vrijGeschikt voor Friese Meren & IJsselmeer

Linssen Dutch Sturdy - Motorboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg
Linssen 380 Dutch Sturdy AC

Dit mooi uitgeruste en ruimtelijk ingedeelde motorjacht nodigt uit voor lange vaartochten. Dit jacht beschikt over een luxe en ruime eigenaarshut met douche en toilet en een mooie gastenhut met eigen toilet. Daardoor leent dit schip zich uitstekend voor een verblijf met 2 echtparen of een gezin met kinderen.

Zeer ruim vakantieschipBinnen- en buitenstuurstandVaarbewijs vrij

Harderwijkkruiser - Motorboot huren - Ottenhome Heeg
Harderwijkkruiser 10.50 AK

Heerlijke gezinsboot met ruime achterkajuit. De Harderwijkkruiser 10.50 AK leent zich uitstekend voor mooie tochten over de Friese Meren. Met 4 vaste slaapplaatsen en 2 variabele slaapplaatsen is er ruimte genoeg voor het hele gezin.

Ruime achterkajuit met 2 slaapplaatsenOverdekte stuurhut met groot schuifdakVaarbewijs vrij

Motorboot huren Friesland - Klompmaker Kotter - Ottenhome Heeg verhuur
Klompmaker Kotter 1240

Dit sfeervol uitgeruste en ruimtelijk ingedeelde motorjacht nodigt uit voor lange vaartochten. Dit jacht beschikt over drie hutten, twee douches n twee toiletten. Daardoor leent dit schip zich uitstekend voor een verblijf met 2 echtparen of een gezin met kinderen.

Zeer ruim vakantieschip met drie huttenGrote cabriotent over het gehele achterdek, incl. verwarmingVaarbewijs vrij

Valk Kruiser motorboot vaart in kanaal in Friesland
Valk Kruiser 1200 AK

Royaal schip voor 6 personen met een bijzonder grote, door een kuiptent volledig af te sluiten, achterkajuit. De Valk Kruiser 1200 leent zich uitstekend voor de verdere tochten over de Friese Meren of het IJsselmeer. Doordat het schip over zowel een binnen- als buitenstuurstand beschikt, is het met ieder weertype prima vertoeven.

Zeer ruim achterdekBinnen- en buitenstuurstandVaarbewijs vrij

Oostvaarder Kotter - Motorboot huren - Ottenhome Heeg 2
Oostvaarder Kotter 10.90 OK

Een uiterst fijn vakantie schip, een mooie traditionele lijn, perfecte vaareigenschappen en alle comfort wat je je kunt wensen. Deze motorboot nodigt uit voor lange vaartochten in binnen- en buitenland.

Binnen- en buiten besturingVaarbewijs vrijGeschikt voor Friese Meren & IJsselmeerGeheel gerefit in 2016

Oostvaarder Kotter 9.50 OK - Motorboot huren - Ottenhome Heeg
Oostvaarder Kotter 9.50 OK

Een klassiek maar toch ook stoer vakantieschip om heerlijk samen vaartochten te maken.

Lage doorvaarthoogteVaarbewijs vrijGeschikt voor Friese Meren en IJsselmeer

RiverCruise 31 Cabrio WS - Motorboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg 2
RiverCruise 31 Cabrio

De RiverCruise 31 Cabrio combineert het comfort en de vaareigenschappen van een luxe jacht met de mogelijkheden van een stoere sloep. Verblijfsgemak en slaapplaats voor 2 tot 4 personen.

Zeer lage doorvaarthoogte: 2,40 meterVaarbewijs vrij!Geschikt voor de Friese Meren & IJsselmeer

RiverCruise 35 - Motorboot huren - Ottenhome Heeg
RiverCruise 35

Met een lengte van 10.60 meter en breedte van 3.75 meter beschikt de RiverCruise 35 over voldoende ruimte en bewegingsvrijheid voor 5 personen. Het interieur is zeer ruim comfortabel, luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. een sportief en stijlvol motorjacht voor het hele gezin!

Alle comfort aan boordDouche, elektrische toilet & een complete keuken met magnetron en koelkast!Vaarbewijs vrijGeschikt voor Friese Meren & IJsselmeer.

RiverCruise 35 Cabin Launch - Motorboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg 1
RiverCruise 35 Cabin Launch

Houdt u van varen in stijl en wilt u gezien worden op het water? Huur dan de RiverCruise 35 Cabin Launch! Uiterst comfortabel, goed varend en vooral heel veel stijl!

Stijlvol, klassiek én vaarbewijs vrijRuim zonnedek en zwemplateauGeschikt voor Friese Meren & IJsselmeer

Linssen Grand Sturdy motorboot vaart door het kanaal
Linssen Grand Sturdy 29.9 Sedan

Met dit prachtige schip vaart u langs de mooiste waterwegen naar de meest geliefde dorpjes van Friesland. Met een doorvaarthoogte van slechts 2,50 m. komt u overal. Verblijfscomfort en slaapplaats voor 2 tot 4 personen.

Lage doorvaarthoogte: 2,50 meterBoeg- en hekschroefVaarbewijs vrijGeschikt voor de Friese Meren & IJsselmeer

MotorMotorjacht huren in Friesland - Reline 1150 - Ottenhome Heegboot Re-Line 1150 van buiten
Re-Line 1150

Klassiek schip met een first-class captains cabin. Geniet van het stijlvolle interieur en de mooie materialen en afwerking.
Ideaal voor twee echtparen of een gezin met kinderen. Natuurlijk met alle denkbare techniek en comfort.

Stijlvol en luxe interieur Ruim schip voor het hele gezin Vaarbewijs vrijIdeaal voor de langere vaarvakantie

Luxe motorboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg
Vri-Jon Contessa 1200

Royaal schip voor vier tot zes personen, met een echte first-class captains cabin. Bijzonder mooi interieur. Met hydraulische boeg- en hekschroef.

Stijlvol en luxe interieurZeer ruime huttenIdeaal voor de langere vaarvakantieVaarbewijs vrij

Motorboot huren

Met of zonder vaarbewijs een boot huren in Friesland

De motorjachten van Ottenhome Heeg zijn uiterst comfortabel en eenvoudig te bedienen. U heeft alles aan boord, net zoals u het thuis gewend bent, maar nog belangrijker; u hoeft niet te beschikken over een vaarbewijs.

Motorboot uit onze vloot

De motorboten zijn uiterst comfortabel en eenvoudig te bedienen. U heeft alles aan boord voor een behouden vaart. We hebben zelfs alle routes voor u beschreven. Met een motorboot uit onze vloot heeft u dus gegarandeerd een mooie dag of vakantie voor de boeg.

RiverCruise motorboten huren in Friesland

Onze vloot RiverCruise motorboten die u kunt huren zijn ideaal voor als u alleen een dag wilt gaan varen, maar hebben ook alles aan boord voor een langere watersportvakantie in Friesland!

RiverCruise 31 Cabrio ws
Deze RiverCruise 31 Cabrio ws motorboot is een compacte boot en biedt ruimte voor 2 tot 4 personen. Dit sierlijke gelijnde motorjacht is zeer goed te manoeuvreren en gemakkelijk te sturen wat aanleggen ook weer eenvoudiger maakt. Binnen in de gezellige salon vindt u alles wat u nodig heeft voor een fijne vaarvakantie: een ruime douche, toilet, verwarming en koelkast.
Meer over de RiverCruise 31 Cabrio ws

RiverCruise 35
Wilt u een motorboot huren voor een vakantie van meerdere weken in Friesland? Kies dan voor de zeer gewilde RiverCruise 35. De boot is zeer ruim en heeft plek voor 2 tot 5 personen. Binnen is er een grote doucheruimte, toilet, een grote keuken en veel kastruimte. Ideaal voor een vaarvakantie! De boot draait om zijn as naar beide zijden, is goed achteruit te varen, aan te leggen en op koers te houden. Vaarbewijs is niet nodig. Meer over de RiverCruise 35

RiverCruise 35 Cabin Launch
Ook de RiverCruise 35 Cabin Launch is ideaal voor een vaarvakantie van 2 tot 4 personen. Dit retro jacht is in glanzend hout betimmert en heeft een luxe en rijke uitstraling. Aan boord vindt u alleen maar comfort en u voelt zich veilig op alle wateren. Ook het IJsselmeer en de Wadden. Geen vaarbewijs? Geen probleem Meer over de RiverCruise 35 Cabin Launch

Oostvaarder 10.90 OK
Een uiterst fijn vakantieschip, een mooie traditionele lijn, perfecte vaareigenschappen en alle comfort dat je je kan wensen, dat is de Oostvaarder 10.90 ok. Door de lage doorvaarthoogte kunt u de mooiste routes varen zonder brug problemen.
De Oostvaarder 10.90 is een stoere verschijning op de Nederlandse wateren. Vaarbewijs is niet nodig.Meer over de Oostvaarder Kotter 10.90

Kiest u toch liever het ruime sop door een andere soort boot te huren in Friesland? Dat kan! Neem een kijkje bij onze zeilboten en onze vloot sloepen!

Mooi zeilweer? Huur direct een boot naar keuze!