Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Ottenhome Heeg Deal – 10 % korting

Ottenhome Heeg Deal – 10 % korting

Ottenhome Heeg Deal

Ontvang nu 10% korting voor uw vaarvakantie in de maanden april en mei met onze Harderwijk Kruiser!

Stap aan boord van de Harderwijk Kruiser en geniet van een heerlijke vaarvakantie op de Friese Meren! Vaar langs schilderachtige dorpjes en adembenemende landschappen.

Deze charmante boot biedt plaats aan 4 tot 6 personen en is perfect geschikt voor gezinnen. De Harderwijk Kruiser is van alle gemakken voorzien, waardoor uw vakantie op het water zo ontspannen mogelijk verloopt. Geniet van de vrijheid om uw eigen maaltijden te bereiden in de volledig uitgeruste keuken. Daarnaast hoeft u zich ook geen zorgen te maken over de sanitaire stops onderweg, want deze boot beschikt over een toilet aan boord. Ook als het wat frisser weer is, zorgt de kachel ervoor dat u altijd warm en knus blijft terwijl u geniet van het prachtige uitzicht over het water.

Om u een idee te geven welke routes u kunt varen, hebben wij verschillende vaarroutes voor u samengesteld. Bent u benieuwd naar welke route voor de Harderwijk Kruiser geschikt zijn?
Kijk bij onze vaarroutes!

Bent u klaar voor een vakantie vol onvergetelijke momenten? Boek dan onze Harderwijk Kruiser en ontvang voor uw vaarvakantie met vertrek in de maanden april en mei maar liefst 10% korting!

Deze korting is alleen geldig op de Harderwijk Kruiser met een vertrekdatum in de maanden april en mei 2024!

Kijk hier voor de beschikbaarheid!

Mooi zeilweer? Huur direct een boot naar keuze!