Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Vaarbewijs vrij!Motorboot huren

Motorboten

Een motorboot huren in Friesland en in alle vrijheid en comfort genieten van de Friese natuur. Ideaal voor als u alleen een dag wilt gaan varen, maar onze motorboten hebben ook alles aan boord voor als u er een vakantie van wilt maken.

U vindt ons in Heeg, het gezellige watersportdorp in het zuidwesten van Friesland. Hier hebben we een mooie collectie motorboten waar u uit kunt kiezen om te huren. De waterkaart ligt voor u klaar aan boord. De wereld ligt dus aan uw voeten. Maar welke motorboot kiest u?

RiverCruise motorboot huren in Friesland

We hebben voornamelijk RiverCruise en Linssen motorboten in onze haven liggen. Deze boten zijn zeer gewild vanwege het sportieve uiterlijk en het comfort aan boord. Ze zijn lekker ruim en voorzien van een doucheruimte, toilet en slaapplaatsen om heerlijk tot rust te komen, terwijl het water tegen de romp klotst.

Een overzicht van onze motorboten:

Vaarbewijs is niet nodig

Voor het huren van één van de bovengenoemde motorboten heeft u geen vaarbewijs nodig. Natuurlijk is enige kennis van de regels op het water wel van belang voor uw veiligheid en die van anderen op het water. Zeker als u het IJsselmeer of de Waddenzee op gaat.
soort motorboten

Een andere boot huren in Friesland?

Op zoek naar een kleinere motorboot om te huren in Friesland? Of wilt u gaan zeilen? Kijk dan eens bij onze sloepen of zeilboten.

Direct motorboot huren?
Mooi zeilweer? Huur direct een boot naar keuze!