26 januari 2017

Uitbreiding in de vloot

Motorboot huren Friesland - Ottenhome Heeg

Met maar liefst 15 soorten schepen en ruim 200 boten in de verhuur was ons vloot al behoorlijk uitgebreid. Nu kunnen ook liefhebbers van grotere schepen hun hart bij ons ophalen. De Vri-Jon Contessa 1200 én de Beneteau Oceanis 35 staan namelijk in de startblokken om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Vri-Jon Contessa 1200

De Vri-Jon Contessa 1200 is uitermate geschikt voor de langere vaarvakantie. Met haar royale lengte van maar liefst 12,10 meter biedt het plaats aan zes personen. De complete uitrusting, het luxe en stijlvolle interieur en de twee badcellen met toilet en wastafel – één daarvan met douche! – zorgt ervoor dat u comfortabel kunt genieten. Het schip is voorzien van een hydraulische boeg- en hekschroef en is uiteraard te huren zonder vaarbewijs!

Beneteau Oceanis 35

Dit stijlvolle en eigentijdse jacht is 10,45 meter lang en biedt plaats aan maximaal 7 personen. De Beneteau Oceanis 35 is van alle gemakken voorzien: uitgerust met 3 tweepersoonshutten en zeer compleet uitgerust. Kortom: dit schip bezit alle elementen voor een fantastische zeilvakantie!