15 april 2021

Veilig op vakantie in 2021

RiverCruise 31 Cabrio WS - Motorboot huren in Friesland - Ottenhome Heeg 1

Veilig op vakantie

Hoe de corona pandemie zich verder gaat ontwikkelen, dat weten we op dit moment niet.  Ook wij kunnen uw zorgen omtrent het virus ook niet wegnemen.
Maar wat we wel weten is dat het huren van een boot een van de veiligste en verantwoordste manieren van vakantie vieren is, ook in 2021.
In 2020 hebben we gezien dat veel mensen kiezen voor een veilige vakantie in eigen land. Die trend zien we voor het komend seizoen ook heel duidelijk.

Uw eigen verblijf op het water

Ook in 2021 kunt u veilig en op eenvoudige wijze een boot bij Ottenhome Heeg huren. Wij houden ons hierbij uiteraard weer aan de richtlijnen van het RIVM en aan de protocollen welke door onze branchevereniging HISWA opgesteld zijn.
Fijn is dat de sanitaire voorzieningen dit jaar wel open blijven. De meeste van onze grotere boten hebben echter alles aan boord wat u nodig heeft gedurende uw vakantie op het water. Denk hierbij aan een volledig ingerichte keuken, toilet, douche e.d. Hierdoor ben u van niets en niemand afhankelijk en kunt u genieten van al het moois dat Friesland ons te bieden heeft.

Jachthavens en bruggen

De jachthavens en bijbehorend sanitair in Friesland zijn open en de bruggen draaien sinds 1 april weer volop. Actuele informatie over de openingstijden voor bruggen en sluizen in Friesland:
Actuele openingstijden bruggen en sluizen

Eten en drinken

Wij hopen natuurlijk dat de restaurants weer open zijn bij de start van het seizoen. U kunt echter ook uw maaltijden laten bezorgen of zelf afhalen en gezellig in de kuip van uw gehuurde boot eten. Vrijwel alle restaurants bieden afhaal- en bezorg menu’s aan. De supermarkten zijn open, dus u kunt daar alles halen voor uw ontbijt, lunch of namiddag borrel. Vanuit uw boot kijkt u naar alles wat er om u heen gebeurd. U heeft dus eigenlijk uw eigen terras, op het water!

Annuleren of verschuiven van de boeking

Wij begrijpen dat u vragen heeft over het eventueel annuleren van uw boeking. Er is in 2020 veel met vouchers gewerkt. Zoals het nu lijkt kan een vakantie op het water in 2021 gewoon veilig doorgaan, virus of niet. Op dit moment gelden er dan ook geen speciale corona-annuleringsvoorwaarden. Mocht het echter onverhoopt zo zijn dat de regering besluit dat we allemaal thuis moeten blijven, dan krijg u de kans de vakantie op een later moment in te halen.

Wij hopen u met dit nieuwsitem weer even op de hoogte gebracht te hebben.

Graag tot ziens in Heeg!