31 oktober 2019

Zeilschool De Grote Potten overgenomen door Ottenhome Heeg

zeilschool de potten overgenomen door Ottenhome Heeg

Sinds 1 oktober heeft Ottenhome Heeg alle activiteiten overgenomen van Zeilschool De Grote Potten in Sneek. Vanaf nu kunt bij ons terecht voor onderstaande zeilcursussen die vanaf dezelfde plaats worden gegeven.

Zeilschool De Grote Potten uit Sneek

De zeilschool ligt direct aan het Sneekermeer en is gelegen op het terrein van RCN de Potten, een bungalowpark en camping in Friesland. Hier beschikt men over een mooi gebouw aan het water met alle faciliteiten om les te geven en even te pauzeren.

Bij het gebouw ligt de zeilvloot en is er een helling met steiger waar de kleine bootjes het water in gaan. De vloot bestaat uit 10 Optimisten, 3 laser pico’s, 2 laerlings, 2 polyvalken en 3 begeleidingsbootjes voor de instructeurs. De cursisten krijgen les op het meertje de grote Potten, welke voor de deur ligt.

Voor volwassenen of oudere kinderen bieden we ook zeillessen aan in de Polyvalk. De lessen kunnen per halve of hele dag geboekt worden. Ook meerdaagse cursussen zijn mogelijk. Zeer geschikt voor gezinnen of groepjes die onder begeleiding een dag het water op willen.

Reserveren van je zeilcursus of zeilkamp?

U kunt via Zeilschool it Beaken direct online boeken.