Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Sloep huren Workum en omgeving

Sloep huren Workum

Wilt u Friesland vanaf het water ontdekken? Huur een sloep! Bij Ottenhome Heeg boekt u eenvoudig en snel een sloep voor een dagtocht of misschien een meerdaagse tocht door het prachtige Friese Merengebied. Vanuit Heeg bent u in twee uurtjes in Workum. 

Sloep huren in Workum en omgeving

Workum is omgeven van water en is een van de Friese 11 steden. Dat maakt Workum een prachtig onderdeel van een rondje Friesland per sloep. Vanuit Heeg kan een mooie dagtocht langs Workum gemaakt worden. Wanneer u een sloep huurt bij Ottenhome Heeg, krijgt u er een leuke route naar wens bij.
Maak een wandeling door Workum en laat u verrassen door de prachtige bouwwerken van het oude centrum. Onderweg ziet u vele trapgeveltjes, zadeldaken en de Sint-Getrudiskerk. De vele schitterende monumenten en geveltjes staan in rijen naast elkaar.
Stap daarna weer in de sloep en vervolg uw route richting Bolsward. Bolsward is een van de 11 steden en heeft diverse grachten. Het is leuk om deze mooie Hanzenstad vanuit de grachten te bezichtigen. Vaar daarna door naar Sneek, dé watersportstad van Nederland.  Jaarlijks vindt in Sneek het grootste, op binnenwater georganiseerde, zeilwedstrijdenevent van Europa plaats; de Sneekweek. Maar Sneek is meer dan watersport en de Sneekweek. De stad bruist van de evenementen, cultuur, unieke hotspots en leuke winkeltjes.
Nu heeft u een prachtige route gevaren en veel pareltjes van Friesland kunnen bekijken. Geniet van de natuur om u heen op de route terug naar Heeg.

Welke sloep wilt u huren?

Bij Ottenhome Heeg liggen prachtige sloepen in de jachthaven welke u voor een dag, weekend of zelfs een hele week kunt huren. Dit zijn de RiverCruise sloepen. Deze sloepen hebben alles aan boord wat u nodig heeft voor een heerlijke dag op het water. De sloepen beschikken over een kussen set zodat u comfortabel kunt zitten. De cabriokap zorgt ervoor dat u bij regen kunt schuilen en bij zon de schaduw op kunt zoeken.  De sloepen zijn er in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld:

Bent u overtuigd? Bekijk dan welke sloepen en andere boten beschikbaar zijn op het moment dat u ze wilt huren. U kunt uw sloep naar keuze dan ook direct boeken. Geniet van de ultieme rust die een tocht op het water biedt en kies ervoor om met een sloep op pad te gaan!

 

Mooi zeilweer? Huur direct een boot naar keuze!