Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Volop vaarplezierWatersportvakantie Friesland

Watersportvakantie Friesland

Friesland en water horen bij elkaar. En de twee vormen dan ook de ideale combinatie voor een watersportvakantie in het mooie Friesland. Of dat nou een weekend is, een week of langer, zeilend uw vrije dagen doorbrengen op de Friese wateren is puur genieten.

Overnachten kan eveneens genietend in het gezellige Stayokay hostel in Heeg. Het hostel heeft ook grote kamers, mocht u bijvoorbeeld met uw gezin uw watersportvakantie vieren in Fryslân.

Friesland vanaf het water ontdekken

Friesland kent zoveel mooie wateren die u al zeilend kunt ontdekken. Huur bij Ottenhome Heeg bijvoorbeeld een Valk en zeil over de Friese meren. Vanaf het Heegermeer over de Fluessen of gewoon door naar het Sneekermeer. Ondertussen kunt u ook altijd even voor anker liggen bij een rietkraag om in alle rust de natuur om uw heen in uw op te nemen. U kunt een lunchpakket voor onderweg meenemen. Een actieve watersportvakantie, zo verzorgd als u wilt!

Overnachten bij Stayokay in Heeg

Overnachten in het gezellige hostel van Heeg betekent:

  • Ontbijt inbegrepen, ook mogelijkheid om ’s avonds te dineren in het hostel
  • Heerlijk terras aan het water
  • Geen hongerig gevoel op het water met een lunchpakket van de hostel
  • Op enkele minuten loopafstand van het centrum
  • Heeg is een erg leuke plaats om te ontdekken, ook naast het zeilen
  • Gezellige bar
  • Gasten die u voor zijn gegaan beoordelen het hostel met gemiddeld een 8!

Groepsaccommodatie

Komt u met uw familie- vrienden of collega’s naar Friesland en wilt u genieten op en om het water? Kijk dan ook eens bij onze groepsaccommodatie, Hotelschip It Beaken.

Uw vakantie boeken?

Kijk alvast voor een sfeerimpressie op de website van Stayokay Heeg of neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie. Liever op de boot overnachten? Neem eens een kijkje bij onze motorboten. We helpen u graag de vakantie van uw leven te bezorgen in Friesland!

Direct uw vakantie boeken?
Mooi zeilweer? Huur direct een boot naar keuze!