13 januari 2016

Een boot huren bij Ottenhome Heeg

Een boot huren in Friesland bij Ottenhome Heeg

In Friesland is het huren van boten gemakkelijk en door eenvoudig te bevaren wateren wordt kan ook een minder ervaren schipper een heerlijke vaarvakantie beleven op één van de mooiste en grootste binnenwateren van Europa.

Bij aankomst op onze jachthaven worden alle formaliteiten afgehandeld en kunt u aan boord gaan van de gehuurde boot. Eén van de formaliteiten is het overhandigen van een borg. Deze borg dekt het eigen risico van de verzekering van de boot bij een schadegeval. Uiteraard krijgt u deze borg bij terugkomst gewoon terug wanneer er geen schade aan de boot is.

Na de afhandeling krijgt u een uitgebreide uitleg van de boot van één van onze havenmeesters. Uiteraard staan onze medewerkers altijd open voor vragen over de boot, maar ook over eventuele routes. Ook is het mogelijk dat ze met u meevaren om het één en ander uit te leggen tijdens het varen, zodat probleemloos kunt beginnen aan uw vaarvakantie in Friesland.

Uiteraard kunt u na het inchecken nog in onze prachtige haven blijven overnachten, zodat u de boot in alle rust kunt inrichten en de volgende morgen uitgerust kunt beginnen aan uw vaaravontuur.

Mocht u nog vragen hebben over de omgeving, laat het ons weten. Wij geven u graag tips over mogelijke routes, plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken en diverse jachthaven en overige overnachtingsmogelijkheden.