Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Sneek en omgevingMotorboot huren

Sneek bootverhuur

U overweegt in de vakantie een boot te huren en Friesland vanaf het water te verkennen. Dan huurt u eenvoudig en snel een boot bij Ottenhome Heeg. Vanuit Heeg maakt u prachtige vaartochten door het Friese Merengebied. De bekendste plaats van Friesland is misschien wel Sneek. Met de Sneekweek, de Waterpoort als icoon en het gezellige winkelcentrum. Vanuit Heeg bent u binnen 1,5 uur in het centrum van Sneek. 

Bootverhuur in Sneek en omgeving

Ottenhome Heeg is ideaal gelegen midden in het Friese Merengebied. Wij verhuren tientallen motorboten waarmee u prachtige tochten door Friesland en/of Nederland kunt maken. Wat dacht u van de Elfsteden-route, de “tocht der tochten” per boot? Vaar langs alle 11 steden van de tocht en geniet van alle bezienswaardigheden en gezellige stadscentra. Voor deze route dient u wel minimaal een week uit te trekken. Heeft u iets minder tijd of wilt u per dag minder uren varen? Dan kunt u kiezen voor de Zuidwest Friesland route. Deze vaarroute gaat over de Friese meren en over kleine vaarten van Zuidwest Friesland.

Welke motorboot gaat u huren?

Bij Ottenhome Heeg liggen prachtige motorboten in de haven welke u voor een weekend, midweek, week of langer kunt huren. De motorboten zijn goed onderhouden, schoon en van alle gemakken voorzien. Keuken, toilet en vaak zelfs een douche, alles is aanwezig voor een heerlijke vakantie op het water.
De motorboten zijn er in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld:

Bent u overtuigd? Bekijk dan welke motorboten en andere boten beschikbaar zijn op het moment dat u ze wilt huren. U kunt uw motorboot naar keuze dan ook direct boeken. Geniet van de ultieme rust die een vakantie op het water biedt en kies ervoor om met een motorboot op pad te gaan!

Motorboot huren?
Mooi zeilweer? Huur direct een boot naar keuze!