Nederlands Deutsch English
+31 (0)515 442898
Sneek en omgevingSloep huren

Sloep huren Sneek

Het is mooi weer en u overweegt een dag het water op te gaan. Dan huurt u gemakkelijk en snel een sloep bij Ottenhome Heeg! Vanuit Heeg maakt u prachtige tochten door het Friese Merengebied. Onderweg lekker lunchen op een terras aan het water en als het erg warm is neemt u een frisse duik om af te koelen.
De bekendste plaats van Friesland is misschien wel Sneek. Met de Sneekweek, de Waterpoort als icoon en het gezellige winkelcentrum. Vanuit Heeg bent u binnen 1,5 uur in het centrum van Sneek. 

Sloep huren in Sneek en omgeving

Friesland is mooi! Een echte waterprovincie. Starten vanuit Sneek of Heeg met een leuke sloepenroute is ideaal want deze plaatsen liggen midden in het merengebied. Zo vaart u langs alle leuke dorpen, steden, terrasjes en andere bezienswaardigheden. Heerlijk comfortabel en ontspannen. U krijgt een leuke route mee welke aansluit bij uw wensen. Misschien wilt u zover mogelijk varen en zoveel mogelijk zien, of misschien wilt u een kleine route en onderweg vaak aanleggen. Wij adviseren u graag!

Ottenhome Heeg is ideaal gelegen midden in het Friese meren gebied, op anderhalf uur varen van Sneek. Wij verhuren tientallen RiverCruise sloepen waarmee u heerlijk kunt varen in Sneek en omgeving. Vanuit Heeg vaart u bijvoorbeeld door houtstad IJlst, vervolgens door het centrum van Sneek langs de Waterpoort en via Langweer weer terug naar Heeg.  Als u de picknickmand alvast klaar zet, maken wij de sloep voor u in orde! Maakt u zich geen zorgen om een vaarbewijs want al onze boten zijn te huur zonder vaarbewijs.

Welke sloep gaat u huren?

Bij Ottenhome Heeg liggen prachtige sloepen voor de deur die u voor een dag, weekend of zelfs een hele week kunt huren. Dit zijn de RiverCruise sloepen. Deze sloepen hebben alles aan boord wat u nodig heeft voor een heerlijke dag op het water. Ze zijn er in verschillende soorten en maten, bijvoorbeeld:

Bent u overtuigd? Bekijk dan welke sloepen en andere boten beschikbaar zijn op het moment dat u ze wilt huren. U kunt uw sloep naar keuze dan ook direct boeken. Geniet van de ultieme rust die een tocht op het water biedt en kies ervoor om met een sloep op pad te gaan!

Mooi zeilweer? Huur direct een boot naar keuze!